kerana masam manisnya manGGis, jadi B.L.O.G lah tentangnya =)

Sunday, 29 January 2012

M.A.R.Q.I.S =)

Aku Amar dan dia Balqis. Kebiasaanya aku mar dan dia qis. itu nama pena kami. Singkat tapi penuh makna. Banyak kisah yang terkandung di dalamnya. Kenapa mar ? Kerana adanya qis. Qis seorang perempuan yg baik lagi cantik budi pekerti. Matanya bulat. Bertudung labuh bidang 60. Sentiasa berbaju kurung. Wajahnya lembut sejuk mata memandang. Bibirnya merah selalu mengukir senyuman.

Hari nie mar buatkan 1 blog untuk qis sbb qis tak reti buat blog. Qis gtau kat mar yg qis nk jadikan blog nie salah 1 tempat utk menceritakan apa2 shj perkara yang manis2 lagi indah. Qis cakap pada mar ucapan terima kasih yang membuatkan mar tersenyum sampai ke telinga. Mendengar suaranya mar tau yang qis sangat happy dan tak percaya yang qis akan memiliki blog sendiri. Manekan tidak selalu on9 tapi asik bace blog orang je. Mar pun camtu juga huhu. Jadi blog nie mar carikan tema yang berwarna purle. Yeay ! qis cakap yang blog mar wat ni cantik n comel.

Hari ni juga hari kedua qis mencuba makanan tambahan yang mar belikan. Mar percaya yang qis boleh dapatkan hasil yang diinginkan. Mar selalu menyokong apa yang qis lakukan. Selalu qis mengadu pada mar yang qis selalu dijadikan bahan ketawa rakan2. Semestinya mar rase marah n geram pada rakan2 qis sebab buat qis camtu. Tapi apakan daya tangan tak sampai nak hulur bantuan sebab qis study kat over da sea.

Untuk permulaan ini dulu coretan mar buat marqis. Ada kelapangan mar akan update lagi insyaallah.

2 comments: