kerana masam manisnya manGGis, jadi B.L.O.G lah tentangnya =)

Saturday, 10 March 2012

Manusia vs CINTA


hurm. baikla actually mar tak ada ape nak coret untuk hari ni. cume nak share 1 qoute nie.

MANUSIA melahirkan CINTA

CINTA melahirkan MANUSIA

"tidakkah pelik jika ada pasangan hangat bercinta..... akan tetapi tidak terfikir untuk bersama selama-lamanya...." (hasrizal abdul jamil)

dan last sekali yang ni.....


comel tak?? geram je tengok baby ni..ha3.. mar nak baby macam ni la TETAPI dengan cara yang elok ikut syariat..(makna kata kena nikah la kan.. hik3x).. mar tanam azam nak bercinta sampai syurga. amin insyaAllah.. semoga dipermudahkan..

(p/s: mood nak kahwin awal.. ha3)

14 comments:

  1. amin... ;D InsyaAllah.. comel baby tu.. hekhek.. kalau ikut nafsu.. binasa.. ^^

    ReplyDelete
  2. insyaallah~....tapi dalam ati nad, nad nak je kawen skang coz takot jadi pape..yela, kite mnusia biase kdg2 wat silap tnpe sedar..tapi !! nad mude lagiii...bru 20, need to stdy 1st~

    ReplyDelete
  3. Mar...comel sgt baby nie...
    eeeeeEEE, geramnyee..mata boolatt..
    Nak baby mcm nie jgk..hehehehe
    Sy bru kwen 4 bulan...tp lum de rezeki..

    ReplyDelete
  4. baby tuu ?? comel nyerr ~ mate bolatt , cam mte Mar takk ?? hikhik ~ insyAllah , Fyza pun nak kawen awal , dah merancang , tapi kan tkot pemily tak suke T_T huhuhu ~

    ReplyDelete
  5. Hhahahaha... adq kcik ag... xxhu... tp mte sme cm adeq BULATTT

    ReplyDelete
  6. wops... best gak pasang mood nikah awal ni kan... hahaaa

    ReplyDelete
  7. Wah!! dah ada azam ni....kekekeke

    ReplyDelete
  8. KAHWIN ??? gulp gulp

    semoga jodoh cepat sampai.. hahaha
    *takut tgk mta baby tuh =='

    ReplyDelete
  9. ish...comel sungguh baby tu..moga cepat jodoh mar dan cepat jd ibu dapat baby comel mata bolat cam dalam gambar tu...

    ReplyDelete
  10. huhuhu ~ ahad rytuh 11hb bwu jep mbe nikah , hehe ~
    bes jep dpt brsme nan owg y kiterrr cyg kan3 ???

    ReplyDelete
  11. bagus niat tu nak kawin awal . elok sgt .bab kata org , boleh hindarkan diri drp maksiat.
    huhuhu

    ReplyDelete
  12. Yeahhh mood tu pon ada jugak dlm diri kitew hewhew comeii ah baby nie gerammm -__-

    ReplyDelete